image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Hasonló eredmény Gyerek korosztályban

A Gyerek csapatunk hasonlóan szerepelt ma, a lőtt gólok teljesen megegyeznek, de hátul három góllal többet kaptunk. Végig vezettünk a mérkőzésen végül 15-8-as győzelmet arattunk.

2019 05 05 szeged gyerek

 Hamar vezetést szereztünk, majd jött is a következő gól, ezzel hamar 2-0-ra vezettünk. A negyed végén két büntető következett, egyiket a Szeged lőtte be, a másikat mi, így 3-1-re nyertük az első játékrészt.

A második negyedben sem volt más a játék képe. Egymás után jöttek a gólok, zsinórban öt is. A negyed végén két gólt szerzett még a Szeged, így 5-2-re nyertük a negyedet, amivel már 8-3-ra vezettünk.

Egyetlen negyed volt a meccsen, ahol felénk kerekedett a Szeged, ez következett most. Felváltva szereztük a gólokat, a negyedet meg is nyerte ellenfelünk 4-3-ra. Ez nem változtatott a végkimenetelen, mivel még így is 11-7-re vezettünk.

Az utolsó negyedet még meghúztuk, a védekezésre jobban koncentráltunk. Elől még mindig gólerősek voltunk, így 4-1-es negyeddel 15-8-ra nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok mindkét csapatnak!!! A Szegednek azért, mert nem feltartott kézzel ugrottak be, és voltak olyan periódusai a játéknak, amikor bedaráltak minket. A játékosaimnak, meg az egész éves teljesítményükhöz!!! Szép volt fiúk! Hétfőn folytatjuk a kemény munkát :) Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem