image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Fradi ellen második csapatunk

Egymást követően szálltak vízbe csapataink a 2004-es Bajnokságban. Az első mérkőzés 9-kor kezdődött a Fradi ellen, ahol sajnos 17-3-as vereséget szenvedtünk. 

Fradi - KSI SE II mérkőzés

Az első meccset a második csapatunk kezdte a Fradi ellen. Már az elején nagy lendülettel szálltak vízbe a srácaink,  de sajnos apró hibáinkat a Fradi kihasználta és gólokat szerzett. Már 3-0-ra vezettek, de a végén sikerült végre belőnünk a helyzetünk, így 3-1-el zártuk az első negyedet.

A folytatásban rengeteg helyzetet hagytunk ki, ami nem maradt büntetlenül. Négyszer is betalált a Fradi, mi sajnos egyszer sem. Támadásban nem voltunk elég eredményesek, de a harmadik negyedben igaz egy újabb helyzetet hibáztunk el, de egy akciógóllal javítottunk. Ebben a negyedben is sok helyzetet múlasztottunk el, ezzel szemben ellenfelünk nem hibázott ennyiszer. 3-1-re nyerték a negyedet, így 10-2 volt az eredmény.

Az utolsó negyedben már szinte teljesen elfogytunk, három játékosunk is kipontozódott, majd a negyedik negyedben még egy követte őket. Ezzel együtt sorra kaptuk a gólokat és 7-1-es utolsó negyeddel 17-3 lett a végeredmény.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Mint az előző meccsen is végre harcosan és mindent beleadva kezdtük a mérkőzést. Sajnos rengeteg helyzetet hagytunk ki az egész meccs folyamán. Ha egy negyedben 3 vagy 4 gólt kapunk még belefér, de hogy 1-et vagy 0-át lővünk az már nem. Sokkal szorosabb mérkőzés lehetett volna, ha kihasználjuk a helyzeteinket. Védekezésben az apró hibákat jól kihasználta ellenfelünk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem