image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Kettőből egy megvan

Két mérkőzést játszik ma első csapatunk, mivel húsvét hétvégéjén el lett halasztva a mérkőzés a KESI ellen. Az első meccset az OSC ellen játszottuk, ahol 11-5-ös győzelmet arattunk.

KSI SE - OSC mérkőzés

Már az első negyedben sikerült nagy különbségre szert tenni. Nagyon jó lendülettel indítottuk a mérkőzést, hamar megszereztük az első gólt, viszont ezután jött egy négy perces úszóverseny, amit mi akasztottunk meg góllal. Ezután még kétszer voltunk eredményesek, amivel 4-0-ás első negyedet játszottunk.

A második negyedben a védekezést még mindig maximálisan megcsináltuk és összesen egy gólt kaptunk ebben a negyedben. Az első negyed nagy különbsége viszont itt már nem jelent meg. Támadásban sok hibát vétettünk, főleg a befejezéseknél. A negyed 1-1-es eredményyel végződött, így a mérkőzés állása 5-1 volt a javunkra.

A harmadik negyedben szerencsére újra megérkezdtünk a mérkőzésbe és fellendült a támadójátékunk. Négyszer is betaláltunk, amíg az OSC csak egyszer, ezzel már 9-2-re vezettünk és már csak egy negyed volt hátra.

Az utolsó negyedet góllal kezdtük, így már 8 gól volt közte. Ezután sajnos védekezésben többször is lemaradtunk az emberről, amit háromszor is góllal büntett ellenfelünk. Végül az utolsó percen belül még egy utolsó gólt szereztünk, így lett a végeredmény 11-5.

Egy kis pihenő következik és jön a délutáni KESI elleni elhalasztott mérkőzés.

A csapat edzője Dávid Zoltán a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak. Készülünk a délutáni mérkőzésre."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem