image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Pécs ellen a Gyerek Bajnokságban

Már az első negyedben nagy különbségre tettünk szert a Pécs ellen, amit a végéig növelni tudtunk. A mérkőzést 13 góllal 17-4-re nyertük meg.

Sapkak a merkozes elott

Az első negyedet maximumon pörögve kezdtük, ami meghozta eredményét. 1-0 után még egyenlített a Pécs. Ezután egy ötös sorozat következett. Nem tudott közbeszólni ellenfelünk, egymás után szereztük a gólokat, a negyedet 6-1-es vezetéssel zártuk.

A második negyedben kicsit kiengedtünk, ami támadásban és védekezésben is látszott. Felváltva szerztük a gólokat, így a negyedet 2-2-es eredménnyel fejeztük be. Ezzel a mérkőzés felénél 8-3-ra módosult az állás.

A folytatásban visszatértünk a mérkőzésbe és helyreraktuk a védekezésünket. Sikerült a negyedet kapott gól nélkül zárni, támadásban is erősek voltunk, 4-0-ra nyertük a negyedet.

Az utolsó negyedben már 12-3-ra vezettünk, így nyugodtan tudunk játszani. Nem kíméltük ellenfelünk és még egy utolsó hajrában 5-1-es negyeddel zártuk a mérkőzést. Ezzel a végeredmény 17-4 a javunkra.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatoknak! A Pécs nagyszerűen játszott az egész bajnokságban. Nagyon jó mérkőzést, mérkőzéseket játszottunk ellenük. Aminek külön örülök, hogy játékosaim komolyan vették a mai mérkőzést, szépen és okosan játszottunk, aminek meg lett az eredménye! Nem is elsősorban az eredmény, sokkal inkább a játék képe alapján. Köszönöm még egyszer a hozzáállást, Hajrá KSI"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem