image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Országos Bajnok a Gyermek csapat

Gyerek csapatunk az AVUS elleni győzelemmel hibátlanul 26-ból 26 győzelemmel nyerte meg a BENU Fiú Országos Gyermek Bajnokságot. A mérklőzést 16-5-re nyertük meg, így 78 ponttal állunk a tabella élén.

 IMG 6358

Már az elején sikerült 2-0-ra ellépni, de még tudott szépíteni a Szombathely. A negyed végéhez közeledve sikerült egy újabb gólt szerezni, ezzel 3-1-re nyertük az első negyedet.

A védekezés nem változott, a második negyedben is csak egy gólt kaptunk. Támadásban sikerült sokkal pörgősebben játszani, ami a gólok számában is meglátszott. A negyedet 6-1-re nyertük, ezzel a felénél már 9-2-re vezettünk.

A legjobb negyedünk következett, ahol a jó védekezésnek köszönhetően nem katpunk gólt. Elől hasonlót alkottunk, sikerült 5-0-ra megnyerni a negyedet.

Az utolsó negyedet már 14-2-es vezetéssel indítottuk, már biztos volt a győzelem. Az utolsó negyedet igaz elveszítettük 3-2-re, de ezzel is 16-5-ös győzelmet arattunk és bajnokot avathattunk.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
''Gratulálok a csapatomnak az egész éves munkához! Köszönöm szépen nekik ezt a fantasztikus hozzáállást és köszönöm szépen a szülőknek is, hogy ennyi lemondás és áldozatot hoztak a gyerekekért! Nélkülük nem lennénk ma bajnokok!
Nagyszerű érzés ilyen közegbe dolgozni, ahol Szívós Pistabácsi és Horváth János, napról napra azon dolgozik, hogy nekünk edzőknek csak a munkával kelljen foglalkozni!
Köszönjük Andi néninek a szárazföldön elvégzett munkát és minden kollégámnak aki itt a KSI-ben dolgozik a gyerekekkel!
Köszönjük Bors Lacinak a kapusokkal való foglalkozást, Keszthely Tibinek, Mesti bácsinak a jó tanácsokat és végül, de nem utolsósorban, köszönöm szépen Tóth Imrének, hogy abból a fantasztikus tudásból, amit ő erről a sportágról tud, hétről hétre próbált valamit átadni a fiúknak!
nagyszerű érzés volt dolgozni ezekkel a srácokkal!!! köszönjük szépen!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem