image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Veretlenül Bajnok 2004-es csapatunk

Az utolsó két mérkőzését játszotta szombaton 2004-es csapatunk, ahol az Oázis kis létszámban jelent meg, így automatikusan mi győztünk. A másik mérkőzésen az OSC II csapatát vertük meg 16-8-ra, így veretlenül nyertük meg a bajnokságot.

20190615 budapest bajnok

Az első mérkőzés az Oázis ellen lett volna, de sajnos csak hét emberrel jelentek meg, így nem játszható le a mérkőzés. Ezzel automatikusan 5-0-ás győzelem lett a miénk.

A második mérkőzés az OSC II ellen volt, ahol az első negyedben még az OSC szerzett vezetést, de egyből ki is egyenlítettünk. Ezután már mi irányítottuk a mérkőzést, de 3-3-ig folyton kiegyenlítettek. A negyed végéig az utolsó percen belül két gólt is szereztünk, amivel 5-3-as vezetést szereztünk.

A második negyedben, mint egy úthenger hajtottunk át ellenfelünkön, egymás után ötször voltunk eredményesek, így hét góllal 10-3-ra vezettünk már. A félidő előtt még sikerült megúszásból gólt szereznie az OSC-nek is, így a felénél 10-4-re vezettünk.

A harmadik negyedben is még 100%-on pörögtünk és ezt a negyedet is gólsorozattal kezdtük. Négy egymást követő gól következett a negyed utolsó percéig, így 14-4-re léptünk el. Még három gól esett a negyed végén, amivel picit próbált zárkózni az OSC, de így is 15-6-ra vezettünk az utolsó negyed előtt.

A végén már biztos volt a győzelem és hogy veretlenül leszünk bajnokok. Az utolsó negyedet sajnos 2-1-re elveszítettük, de ezzel is nyolc góllal 16-8-ra nyertük meg utolsó mérkőzésünket.

Az aranyérem a miénk lett idén is a Budapesti 2004-es Bajnokságban.

A csapat edzője Dávid Zoltán a mérkőzésről:
"Nehéz kezdés után sikerült felőrölnünk ellenfelünk, a harmadik negyedben még tíz gól is volt közte. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményhez és ahhoz, hogy veretlenül sikerült megszerezni a Bajnoki címet."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem