image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Izgalmas fordulatok az Ifjúsági meccsen

Fordulatokban gazdak mérkőzést láthattunk a Ifjúsági UVSE rangadón. Az első negyedben 3-1-es vezetést szereztünk, ami után fordítani tudtak. Sikerült visszaszerezni a vezetést, majd a végén 11-11-es döntetlennel ért véget a mérkőzés. A büntetőpárbajt mi nyertük meg.

20190414 OB IFI UVSE

Jól indult a mérkőzés, hiszen mi szereztük a vezető gólt. Ekkor még egyenlítettek, de kétszer voltunk még eredményesek az első negyedben, így 3-1-es vezetést szereztünk.

A második negyedben hamar egyenlíteni tudott az UVSE, de még sikerült visszaszerezni a vezetést. Sajnos ez nem tartott sokáig, hamar megint kiegyenlítettek, de most már a vezetést is megszerezték. A negyed végén egy szabaddobásgóllal már 6-4-re vezetett az UVSE.

A második negyedet 5-1-re nyerte az UVSE, majd a harmadikban mi kaptunk erőre és válaszoltunk egy szintén 5-1-es negyeddel, így kiegyenlítettünk és kétgólos előnyre tettünk szert. Az utolsó negyed előtt 9-7-re vezettünk.

Kevesebb mint két perc telt el és ellenfelünk újra kiegyenlített, 9-9 állt az eredményjelzőn. Nem estünk pánikba, igaz egy emberelőnyt kihagytunk, de két akciógóllal újra két góllal 11-9-re vezettünk. Még 5 perc volt hátra, de sajnos már nem találtunk be, ellenben az UVSE kétszer is, amivel 11-11 lett a végeredmény.

Jöhettek a büntetők. Az UVSE kezdte a lövést és sorra be is lőtték, majd utánuk mi is. Lement az öt kör, ami azt jelentette, hogy innentől aki hibázik az veszít. A hatok kör is lement hiba nélkül, viszont a hetediknél az UVSE kihagyta, a lehetőség adott volt és ki is használtuk, így összesítve 18-17-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Óriási csatában egy nagyon jó Újpest ellen, győztes pozícióból sikerült egy értékes döntetlent elérnünk! A büntető párbaj megnyerése csak bónusz volt!😊 Úgy gondolom, hogy játékosállományban az Uvse a legerősebb az ifi mezőnyben! Ezt szívvel és fegyelemmel sikerült kompenzálnunk! Azért olyan értékesek ezek a pontok, mert ellenfelünk minden hibánkat megbüntette! Gratulálok a csapatomnak! Hajrá KSI!💛💙💛💙💛💙"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem