image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Húsz lőtt, tíz kapott

Serdülő csapatunk kezdett a Miskolc elleni hármas fordulóban az Országos Bajnokságban. Jó kezdés után magabiztosan, de sok gólt kapva 20-10-re nyertük meg a mérkőzést.

serdulo miskolc 181010

Az első negyedet már maximumon pörögve kezdtük. Pár perc kellett, hogy beinduljon a gépezet, de utána két akciógólt is lőttünk, majd egy büntetővel már 3-0-ra veztünk. Csak büntetőből tudott egy gólt szerezni ellenfelünk, amire két góllal válaszoltunk az első negyedben, így 5-1-el kezdtük a mérkőzést.

A folytatásban kicsit több gólt kaptunk, de elől hoztuk a formánk. A félidőig még 6 gólt szereztünk, a kapott gólból a három viszont sok volt, de így is 11-4-re vezettünk.

A legrosszabb negyed a harmadik volt, ahol négy gólt is kaptunk, de még ezt a negyedet is sikerült egy góllal megnyernünk. Az utolsó negyedben kicsit helyre raktuk a védekezést, ott 4-2-re nyertük a negyedet, így a végén 20-10 állt az eredményjelzőn.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Ami jó és fontos, hogy nyertünk, hogy mindenki játszott, és hogy volt néhány szakasza a mérkőzésnek amikor támadó játékunk is működött. Viszont ma is túl sok gólt kaptunk, védekezésben és helyzetkihasználásban tovább kell javulnunk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem