image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Serdülők a Honvéd ellen

Először vezetést szereztünk, majd fordítani tudott a Honvéd, végül az utolsó negyedben nyertük meg a mérkőzést 14-12–re.

 labda a vizben

Az első negyedben még jól mentünk, de amikor vezetést szereztünk folyton kiegyenlített ellenfelünk. Ez ment 2-2-ig, majd a negyedet mi zártuk góllal így 3-2-es vezetést szereztünk.

A második negyed elég fordulatos volt. Először sikerült kiegyenlítenie a Honvédnak, majd újra miénk lett a vezetés. Ez fordítva is megtörtént, így először a mérkőzésen a hazaiak vezettek 5-4-re. Ezután egymás után kétszer is mi találtunk be, amivel visszaszereztük egygólos előnyünk. Nem tartott sokáig, mivel a következő támadásból újra kiegyenlített ellenfelünk. A negyed végén még egy büntetőt is szereztek, amivel a felénél ők vették át a vezetést.

A harmadik negyedben mi rohantunk az eredmény után. Sikerült hamar kiegyenlíteni, de egyből visszavette a vezetést a Honvéd. A negyed közepén nem esett gól, majd a negyed végén megint kettő, egyikkel mi egyenlítettünk ki, a másikkal visszaszerezték a vezetést. Ezzel az utolsó negyedet 9-8-as hátránnyal kezdtük.

Nehezen jöttünk bele, de újra 9-9-re hoztuk a meccset. Ekkor még visszaszerezték a vezetést, de innentől mi következtünk. Sorra lőttük a gólokat, amivel nem hogy a vezetést szereztük meg, de 14-10-re el is léptünk. A negyed végén még kétszer betalált a hazai csapat, így a végeredmény 14-12 lett a javunkra.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Talán a szezon leggyengébb teljesítményével nyertünk mérkőzést, mindössze 3 percnyi jó játékkal. Még az utolsó negyedben is kétszer vezetett a fegyelmezetten, hibáinkat rendre kihasználó ellenfelünk, szinte végig futottunk az eredmény után. Válogatott centerünk kipontozódott a támadó térfélen, rossz átadások, örületes, nehezen magyarázható hibák, kilenc kapott gól akcióból, és a hab a tortán, négyszer próbálkoztunk a rövid lapossal kevéske sikerrel, Öncélú, egyénieskedő játék, teljes zürzavar, ez a produktum döbbenetes. Talán az egyetlen amiben jobbak voltunk a végén az a kondició, a végére ellenfelük teljesen elfáradt, a negyedik negyed második felében öt gólt szereztünk zsinórban, azt hiszem ez volt a döntő. Úgy vélem, ez az a mérkőzés volt, amikor a vesztes lehet a büszkébb."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem