image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Serdülők is győztek

Serdülő csapatunk is győzelmet aratott a Pécs ellen, hasonlóan mint a többi csapatunk, az első negyed 5-0, utána folyamatosan növelve az előnyt végül 16-4-re nyertünk.

serdulo 2018 OB vasas

A kezdés itt is jó volt, az első negyedben végig kezünkben tarottuk a mérkőzés. Nem hibáztunk védekezésben, így nem is kaptunk gólt. Támadásban is stabilan játszottunk, sorra jöttek a gólok. Az első negyedet 5-0-ra nyertük meg.

A folytatásban kicsit többet hibáztunk védekezésben, így jöttek a vendég gólok is. Romlott a teljesítményünk, de még így is egy góllal 4-3-ra megnyertük a negyedet, ezzel a felénél már 9-3-ra vezettünk. A harmadik játékrészben inkább a védekezésre összpontosítottunk. Itt újra kapott gól nélkül játszottunk le egy negyedet. Elől visszafogott volt a társaság, így csak két gól esett a negyedben.

Az utolsó negyedben újra meghúztuk és sorra jöttek a találatok. A védekezésünk is stabil volt, összesen egy gólt kaptunk a negyedben. A különbséget négy góllal növeltük még, 5-1-es utolsó negyeddel 16-4-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Elsősorban a védekezésünk volt az ezen a mérkőzésen, amellyel elégedettek lehetünk. A szoros emberfogás és a hátrányos védekezés jól működött, a kapusok jól védtek, kevés gólt kaptunk. Amiben még van hová fejlődnünk az az átadások pontossága, a helyzetkihasználás, és még mindig az emberelőnyös játékunk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem