image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

OB I/B: győzelem az FTC ellen

Ma este OB I/-B-s csapatunk küzdhetett meg az újabb győzelemért az FTC Telekom Waterpolo ellen. 

FC31EF83 8F8A 498A B798 C6373029AFF4

Az első negyed első találatát Bóbis Botond szerezte csapatunknak a mérkőzés 2. perce után. Nem sokkal később egy büntetőt is értékesített, a játékrész végén pedig Vékony Ákos találat be a kapuba, így 3:1-re átvettük a vezetést.

A következő negyedben Bóbis Botond, Vékony Ákos és Dávid Zoltán góljaival növelni tudtuk előnyünket, így az állás a félidő kezdete előtt 7:4 volt.

A harmadik játékrész során, mind a két csapat egyaránt 4-4 találatot tudhatott magáénak. Gábor Lőrinc, Schmölcz Norman és Pető Attila is bekerült a mai góllövők közé.

Az utolsó negyedben 2 gólt szerzett csapatunk, így a végeredmény 13:9 lett, a 3 pontot mi hozhattuk el.

Horváth János, csapatunk edzője, így értékelte a mai mérkőzést:

"Fontos, nehéz mérkőzésre készültünk. A Ferencváros kiváló csapat, véleményem szerint ennek a meccsnek az eredményét visszük magunkkal a rájátszásba. Tétje igazából nekünk volt az összecsapásnak, mivel a Fradi ugye nem juthat fel az első osztályba, nekünk pedig kimondottan ez a célunk! 3 negyed játékával maximálisan elégedett voltam, egyedül a 3. negyedben volt egy rövidzárlat a védekezésünkben, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált! Kapusom remekül védett, az egész csapat dícséretet érdemel. Azt hiszem az idén talán először játszottunk ,,komplett" összeállításban, ami nem hátrány egy kimondottan bajnokságra törő együttesnek. 💛💙💛💙"

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem