image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Vízvári Serdülő kupa - győzelem a Vasas ellen

Vízvári Serdülő Kupa - csapatunk egy gólos győzelmet aratott a Komjádi uszodában. 

4347A538 0EC4 4634 BFD5 6689B927C63D
2020.07.29 19:30, Komjádi Béla Sportuszoda

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós – 3, Országh Mihály – 2, Iriczfalvi Gábor – 2, Deák Máté – 2, Niklász Ádám Károly – 2, Bede Marcell – 1.

Vasas Sport Club – KSI SE
11 – 12

Az első negyed jól alakult számunkra, 3 gólos előnyt szerezve, a végére el tudtunk lépni kicsit ellenfelünktől. A második játékrészben a Vasas elkezdete ledolgozni a különbséget és lőttek nekünk 3 gólt. 2 perccel a félidő előtt egy KSI-s találatnak köszönhetően az állás 6:5-re változott. A mérkőzés második felében a Vasas játékosai nem hagyták, hogy nagy előnyre tegyünk szert, olyannyira nem, hogy a harmadik 8 perc végére kiegyenlítettek. Az utolsó negyed elején ellenfelünk nagyon gyorsan átvette a vezetést, azonban egy találattal végül többet tudtunk értékesíteni, mint a Vasas, így végül a győzelmet mi szereztük meg.

Keszthelyi Tibor értékelése:

 "A végletekig kiélezett, szoros mérkőzésen sikerült győzni. Nagyon nehéz volt, sajnos rengeteg elemi elméleti és technikai hibát vétettünk és ezeket a lelkesen játszó ellenfelünk rendre góllal büntette. Az a benyomásom, hogy néhány meghatározó játékosunknak talán fejben volt túl sok a délelőtti ifi, majd az esti serdülő mérkőzés. Pocsék volt a védekezésünk, kaptunk nyolc gólt akcióból, sok-sok rossz átadás, rossz lövések, rossz döntések sokasága. A harmadik negyed végén ugyan vezettünk két góllal, de döbbenetes, nehezen magyarázható hibáinkból ellenfelünk néhány másodperc alatt egyenlített, sőt, a negyedik negyed elején még a vezetést is megszerezték. Ekkor úgy tűnt, hogy elment a hajó, de ezt követően néhány vízilabdára emlékeztető megoldással sikerült fordítani és győztünk."

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem