image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

OB I: ellenfelünk ma jobbnak bizonyult

Szombat este felnőtt csapatunk szállt vízbe, az UVSE Hunguest Hotels csapata ellen. A mérkőzést, 5 gólos különbséggel, ellenfelünk nyerte. 

 IMG 0153

Az első ráúszásnál az UVSE bizonyult gyorsabbnak, így ők kezdhették meg a támadást. Sajnos ezt sikerült is gólra váltaniuk. Nem kellett azonban sokat várni a mi találatunkra sem, hiszen nagyjából 1 perccel később, egy gyönyörű akciógóllal egálba kerültünk. A srácok szépen játszottak ebben a negyedben és további két találattal meg is szerezték a vezetést.

A második negyed viszont már nem sikerült ilyen jól. A fiúk kezdtek fáradni, a védekezés is szétesett, amit ellenfelünk ki is használt és 3 gólt is lőtt nekünk. Ezzel szemben a mi lövéseink nem értek be az UVSE kapujába. Így tehát a félidő előtt átvették tőlünk a vezetést, az állás 5:3 volt az UVSE javára.

A harmadik játékrészben 1 akciógólt tudtunk szerezni, ám ellenfelünk tovább növelte az előnyét és 3 gólt is lőtt nekünk.

Az utolsó negyedben egy büntetőnek köszönhetően tovább tudtuk növelni góljaink számát, ám ez már nem volt elég a győzelemhez. Az UVSE akcióból és emberelőnyből szerzett még gólt magának. A 3 pontot ellenfelünk zsebelte be, a végeredmény 10:5 lett az ő javukra.

Kapusunk, Bányai Márk, a mérkőzés előtt átvehette az 50. bajnoki fordulóért járó emlékdíjat. Ezúton is gratulálunk neki!

Gólszerzőink: Bóbis Botond - 2, Horváth Ákos - 2, Schmölcz Norman - 1

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem