image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

OB I - rájátszás I. forduló az UVSE ellen

A rájátszás első fordulóját rendezték meg ma a Komjádi Béla Sportuszodában, ahol ellenfelünk az UVSE csapata volt. Végig vezetve, 7 gólos különbséggel tudott nyerni ellenfelünk. A végeredmény 12:5 lett.

 IMG 0282

A mérkőzés első negyedében összesen 2 találat született: mindkettőt az UVSE szerezte. A mi lövéseink sajnos nem értek be ellenfelünk kapujába. Az állás ekkor 2:0 volt az UVSE javára.

A következő negyed első találatát szintén a lila sapkások szerezték. Csaknem 2 perc telt el ebből a játékrészből, amikor megtörtük a jeget és megszereztük első találatunkat. A negyed során még egy gólt lőttünk akcióból, de hátrányunkat az UVSE-vel szemben nem tudtuk csökkenteni. A félidő előtt az eredményjelzőn 6:2-es állás volt látható.

A harmadik negyed ráúszásánál mi bizonyultunk gyorsabbnak és megszereztük a labdát ellenfelünk elől, a támadást azonban nem sikerült gólra váltanunk. A számok tekintetében ez a játékrész is úgy alakult, mint az előző: míg az UVSE 4, addig mi 2 találattal gyarapítottuk góljaink számát. A különbség tovább nőt, az állás 10:4 volt.

A meccs utolsó negyedében lőttünk még egy gólt emberelőnyből, riválisunk viszont még kettőt akcióból. Sikerült megszerezniük a 3 pontot, a végeredmény 12:5 lett az UVSE Hunguest Hotels javára.  

Gólszerzőink: Bóbis Botond - 2, Dávid Zoltán - 1, Horváth Ákos - 1, Schmölcz Norman - 1

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem