image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Rájátszás-OBI: küzdelem a 15.helyért

A mai napon került megrendezésre a rájátszás következő fordulója. A fiúk a VasasPlaket játékosaival szállhattak harcba a győzelemért a Komjádi Béla Sportuszodában.

IMG 0365

A mérkőzés első két gólját csapatunk szerezte, így a vezetés a mi kezünkbe került. Azonban a Vasas nem hagyott nekünk sok időt fellélegezni, ugyanis kevesebb, mint 1 perc alatt sikerült kiegyenlíteniük az állást. A negyed utolsó gólja is az övék lett, így 3:2-re megnyerték az első játékrészt.

A második negyed elején a Vasas 2 gólos előnyre tett szert, de nekünk is sikerült egy pár helyzetet gólra váltani, melynek eredményeképpen csupán 1 gól maradt a különbség. Így tehát 6:5 volt az állás a második félidő kezdete előtt.

Ez a két negyed viszont már nem kedvezett nekünk. Támadásban elfáradtunk, a lövéseink pontatlanokká váltak, így már nem tudtunk több gólt szerezni. Bár ellenfelünk is csupán csak 1-1 találatot tudott értékesíteni a meccs hátralévő részében, sajnos ez elég volt nekik a végső győzelemhez.

A 3 pont ezúttal hozzájuk került, de készülünk a visszavágóra! A következő meccs időpontja: május 18, szombaton 11:00, Széchy Tamás uszoda. Szurkolunk srácok, hajrá KSI!

Gólszerzőink: Bóbis Botond - 2, Horváth Ákos - 1, Schmölcz Norman - 1, Tóth-Gili Tamás - 1

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem